به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رستمی گفت: کلاس های معارف به عنوان مجموعه ای که بیشترین جمعیت دانشجویی را دارد که بیش از ۲ میلیون دانشجو را در فضای این کلاس ها داریم به نوعی فضای آزاداندیشی و تبیین فضای انتخابات در این کلاس ها اتفاق می افتد.
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها اظهار داشت: از مدیران دانشگاه تقاضای مان این است که با این نگاه که یکی از ضرورت های خدمت به جامعه و کشوررقم زدن یک انتخابات پرشور و با مشارکت است و قطعا اقتضای برنامه های دانشجویی هم پرشور بودن آن است بنابراین به مدیران دانشگاه توصیه می شود کمترین محدودیت را برای برگزاری برنامه های تشکل ها قائل شوند.
فضای دانشگاه یکی از فضاهای پر جنب و جوش و فعال در حوزه اتفاقات سیاسی است و انتخابات پیش رو یعنی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری هم انتخابات مهمی است؛ ضمن اینکه رقابت در آن باید باشد، مشارکت هم باید بالا باشد.
وی افزود: از این جهت مراکز آموزش عالی می توانند در این بخش نقش آفرین باشند. تشکل های دانشجویی برنامه های خوبی برای این موضوع پیش بینی کردند و مدیران دانشگاه ها نیز فرصت خوبی را برای دانشجویان فراهم کردند از جمله دعوت از کاندیداهای شاخص و استفاده از امکانات دانشگاه در مسیر عمومی دعوت به مشارکت و رقابت در فضاهای دانشگاهی، حوزه های آزاد اندیشی، فعالیت انتخاباتی ویژه تشکل ها، بازخوانی عملکرد مجلس و طبیعتا معرفی مجلس طراز و کاندیداهای اصلح جزو مسائلی است که دانشگاهها و تشکل ها برای آن برنامه مفصلی دارند.
وی اضافه کرد: نهاد رهبری در دانشگاهها و مجموعه مدیریت دانشگاه ها برای تسهیل حضور کاندیداها در فضای دانشگاه ها تمهیدات قانونی اندیشیده اند و تسهیل صدور مجوز برنامه ها جزو اولویت ها است.